Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

G-shock horloges online vergelijken met Obaku

Obaku horloges, collectie 2014

Obaku horloges wijkt met de collectie niet af van haar lijn en houdt daarmee vast aan het beproefde concept van minimalistische design horloges. Obaku horloges, het Deense horlogemerk met Oosterse design invloeden, pakt met het typische, platte uurwerk een duidelijke positie in bij de dames- en herenhorloges. Obaku horloges laten zich misschien wel het beste vergelijken met horloges van merk zoals Skagen. Obaku horloges zijn misschien iets minder bekend, maar we zien dat met name een wat oudere doelgroep veel sympathie heeft voor dit mooie horlogemerk.

G-Shock horloges, heel wat anders dan Obaku

G-Shock horloges staan voor wat betreft het ontwerp maar zeker ook met de functionaliteit van de G-shock horloges, haaks op Obaku. Minimalisme versus op het randje van overdaad aan mogelijkheden, zo kun je de vergelijk met de G-Shock horloges gerust maken. Daar waar Obaku horloges met name een oudere doelgroep aanspreekt gaan de jongeren voor de G-Shock horloges. En ze durven daar bij G-Shock te innoveren met een prints op de horlogekasten, die opvallen en uitbundig zijn.

Door horloges online vergelijken zul je de verschillen snel ontdekken

Horloges online vergelijken heeft als voordeel dat je merken als G-Shock en Obaku perfect kunt analyseren. Als je deze horloges online nader bestudeerd, zul je al snel beamen dat het twee totaal verschillende horlogemerken zijn met ieder zijn eigen typische stijl. Succes met horloges online vergelijken en maak zorgvuldig je keuze, is ons advies!

Comments are closed.