Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Fotograaf in Apeldoorn nodig?

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf in Apeldoorn? Dan bent u hier aan het juiste adres! Deze uiterst getalenteerde fotograaf houdt al van kindsbeen af een camera in de hand en schiet elk plaatje dat hij tegenkomt. Sinds 2008 is deze freelance fotograaf gestart om van deze hobby zijn beroep te maken.

Naast deze uit de klauwen gelopen visuele hobby, heeft deze fotograaf uit Apeldoorn nog een andere specialiteit: marketingopdrachten. Deze twee kunnen mekaar uitstekend aanvullen en dit is dan ook goed terug te zien in het werkveld. Door zijn verleden als communicatie –en marketingspecialist, hoeft u zich geen zorgen te maken over de waarborging van de kwaliteit van de foto’s. Ook wordt er actief meegedacht tijdens het uitvoeren van de foto-opdracht, om zo de visuele boodschap op zijn best te laten overkomen.

Daarnaast is hij niet alleen fotograaf in Apeldoorn en omgeving, maar komt hij op alle locaties waar u maar wenst. Deze afwisseling zorgt er ook voor dat het leuk en uitdagend blijft. Hierbij kunt u denken aan evenementen waar foto’s gemaakt moeten worden, of andere bijzondere gebeurtenissen die u graag digitaal wil laten vastleggen door een professional. Heeft u interesse om een professionele opdracht te laten uitvoeren door een fotograaf uit Apeldoorn? Neem dan nu contact op!

Comments are closed.