Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Fondue restaurant Zaandam gezocht?

Heeft u zin in een heerlijk avondje fonduen met vrienden, familie of collega’s? Een fondue restaurant in Zaandam gezocht? Dan bent u aan het goede adres bij Proeverij de Koekfabriek. Naast het bestaande ‘all you can eat’ concept heeft het restaurant de Proeverij de Koekfabriek nu ook onbeperkt fonduen. Dit kan van dinsdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. De kosten zijn slechts € 19,95 per persoon. Erg voordelig dus! 

Bij Proeverij de Koekfabriek fonduen

Woont u in Zaandam of omgeving? Proeverij de Koekfabriek is gelegen in Zaandam en daarmee dus dé perfecte locatie. Lekker dichtbij en lekker eten, dat is handig. Het pand van de Proeverij de Koekfabriek is een monumentaal pand, gelegen aan de Zaan. Het is een ware beleving om daar te eten, want er is veel geschiedenis en een warme sfeer.

Fondue in Zaandam? Proeverij de Koekfabriek!

Dus bent u op zoek naar een restaurant waar u onbeperkt kunt fonduen, dan moet u bij de Proeverij de Koekfabriek wezen. Fondue in Zaandam, dat doet u dus bij Proeverij de Koekfabriek. Maar wat houdt het onbeperkt fonduen nou precies in? Om te beginnen kunt u kiezen uit drie verschillende soorten kaasfondues of een Chinese vleesfondue. Tijdens het fonduen kunt u de bijbehorende ingrediënten onbeperkt blijven bestellen. Het dessert? Dat is een overheerlijke huisgemaakte chocoladefondue. Dé perfecte afsluiter van een leuke avond. Voor meer informatie kunt u altijd kijken op de website van de Proeverij de Koekfabriek. Tevens kunt u daar reserveren!

Comments are closed.