Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Financial lease auto’s van Goedlenen

Speciaal voor zelfstandige ondernemers die behoefte kunnen hebben aan een zakelijke lening is een financial lease auto hiervoor dé juiste oplossing. Een financial lease auto is een vorm van financiering waardoor ondernemers bedrijfsmiddelen kunnen aanschaffen die zij nodig hebben voor een doelmatige voering in het bedrijf. Ons nieuwe autolease concept zal u veel voordelen bieden tegen een scherpe rente.

Een transparant concept tegen een hoge rente

Het nieuwe autolease concept geeft super scherpe rente voor nieuwe maar ook gebruikte bedrijfswagens. Onze kosten zijn eenmalig en de kosten houden 1% over het leasebedrag in. U krijgt de maximale aankoop/inruilkorting bij de garage en indien gewenst kunt u het combineren met een super scherpe verzekeringspremie. Doordat u maximale korting bij de dealer regelt, u van on een uiters scherpe rente ontvangt en wij u een nette vergoeding vragen over 1% van het lease bedrag is onze werkwijze heel transparant. Wat overigens niet verstandig is om een dealercombinatie te doen. Dit houdt in dat maximale aankoopkorting, hoge inruilprijs en leasetarief niet samen gaan.

Wilt u graag meer informatie over Goedlenen? Heeft u misschien nog vragen over Goedlenen? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie, of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Die zullen u vriendelijk verder helpen.

Comments are closed.