Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Feest ballonnen

Ballonnen zijn allang niet meer het domein van kinderen. Ballonnen zijn volwassen geworden! Natuurlijk worden ballonnen geassocieerd met kinderen en clowns, maar de ballon is veelzijdig en heeft vele toepassingen. Ballonnen zijn er in de diverse soorten, maten, uitvoeringen en materialen. De bekendste ballon is de normale latex ballon. Latex is een sap dat wordt geproduceerd door de latex boom en is de grondstof voor rubber en bijvoorbeeld verf. De latex ballon is dus feitelijk een rubber ballon. De latex ballon kan worden gevuld met zowel lucht als heliumgas. Het helium gas is ongevaarlijk. Het is niet giftig en ook niet brandbaar. Het voordeel van een met helium gevulde ballon is dat deze automatisch opstijgt. Dit komt omdat helium lichter is dan lucht. Het nadeel is natuurlijk dat je ballonnen moet vullen met een heliumgastank. Wil je zelf ballonnen vullen met helium dan kun je gewoon een gastankje kopen. Moet je heel veel ballonnen vullen, bijvoorbeeld voor een ballonwedstrijd dan moet je een wat grotere installatie huren. Gespecialiseerde bedrijven zoals Ellysworld kunnen dit voor je regelen.
Naast de bekende rubber ballon kennen we ook de metallic ballon. Deze ballon is voorzien van een metallic laagje. Metallic ballonnen kunnen in allerlei vormen worden gemaakt en zien er echt feestelijk uit. Ze worden veel gebuikt voor verjaardagen en bedrijfsevenementen. De metallic ballonnen worden meestal gevuld met heliumgas.
Ballonnen lenen zich uitstekend voor het maken van grote en kleine decoraties. Deze decoraties kun je zelf maken maar je kunt dit ook overlaten gaan gespecialiseerde bedrijven. Deze bedrijven hebben veel ervaring met het maken van decoraties voor bedrijven en grote evenementen. Het is soms zeer verrassend wat deze bedrijven kunnen produceren. Het is vaak heel creatief en echt feestelijk. Wil je grote professionele decoraties dan moet je dit eigenlijk laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Dit type bedrijf heeft de kennis en infrastructuur om omvangrijke decoraties te maken en te plaatsen.

Comments are closed.