Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Fastfood heeft zo z’n voordelen

Fastfood van de Burger King, KFC en McDonalds in zowel Nederland als België heeft zo z’n voordelen. De prijslijsten van deze ketens zijn lager dan van een gemiddeld restaurant. Daarnaast is het menu vaak groter dan van een ander restaurant. Naast de menu prijzen van deze fastfoodketens zijn er nog vele andere voordelen te bedenken. Overigens zijn de prijslijsten van Burger King, KFC en McDonalds niet vrij inzichtelijk op het internet. De reden? Enerzijds om het de concurrentie moeilijker te maken om onder de prijzen te gaan zitten en anderzijds daar de fastfoodrestaurants soms franchise modules zijn. Dat betekent dat de keten wel advies prijzen hanteert maar dat elke afzonderlijke keten zelf zijn verkoopprijzen mag bepalen.

 

Wat zijn de voordelen van fastfoodketens

Sommige producten zijn gezond. Als je de prijslijsten van ketens als Burger King en KFC hebt bekeken staat er weinig gezonds op het menu. Maar bij bijvoorbeeld de Subway of in België de Panos zijn er wel degelijk gezonde broodjes te verkrijgen. Bekijk de prijslijsten van deze ketens en dat wordt direct duidelijk. Ondanks dat het eten wordt aangemerkt als fastfood is het dus wel degelijk gezond.

De menu’s van de fastfoodrestaurants zijn betrouwbaar. Elke keer dat je het eten besteld dat je op het menu ziet staan krijg je hetzelfde. Een Big Mac in Duitsland is hetzelfde als de Big Mac in Amsterdam. Dit geldt ook voor de chicken producten van de KFC en de producten van de McDonalds.

Comments are closed.