Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Facturatie met eigen huisstijl

Sinds kort zijn wij als onderneming overgegaan op factuur software genaamd Workspace. Dit heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als onderneming veel sneller de facturatie naar de klanten kunnen sturen en hier niet elke keer weer opnieuw uren mee bezig zijn. Bovendien is het mogelijk om met Workspace een eigen huisstijl te creƫren, waardoor de betalers altijd direct zien van wie de factuur afkomt. Dit zal ertoe leiden dat u als bedrijf een zeer professioneel uiterlijk heeft op basis van facturen versturen. Bovendien is het versturen van de facturen met Workspace enorm gemakkelijk.

Met iDeal betalen

Met het facturatie programma van Workspace kunt u ervoor zorgen dat de klant gemakkelijk en snel zijn facturen met iDeal kan betalen. Dit zal er bovendien ook voor zorgen dat de klanten minder groot risico lopen op een achterstand in betalingen. Dit omdat zij direct de betaling kunnen doen wanneer zij online uw factuur openen. Vervolgens klikken zij dan op betalen, waardoor dit proces enorm gemakkelijk en snel zal gaan verlopen.

Voor informatie

Wilt u meer informatie over Workspace en bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Surf dan naar de website of klik gemakkelijk en snel op de volgende link: gratis factuurprogramma.

Comments are closed.