Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Facebook vernieuwd met Home

Facebook is begonnen met de verspreiding van Facebook Home, een verzameling van apps die je nog eenvoudiger laat werken met het grootste sociale netwerk van de wereld.

Met Home wordt alles op je smartphone eenvoudiger bereikbaar. Zodra je je mobiel aanzet zie je de updates stream van je vrienden met berichten en plaatjes. Alle notifications krijg je direct binnen zodat je niets mist. Je kunt gewoon blijven chatten met je vrienden terwijl je andere apps open hebt staan. Erg gemakkelijk dus.

Voordat je gebruik kunt maken van Facebook Home dien zal je moeten inloggen op Facebook. Zonder account kun je er dus niet gebruik van maken. Op de website van Home zelf staat de uitleg van elke feature zodat je weet wat het is en wat je er allemaal mee kan doen.

Facebook is de laatste tijd erg veel bezig met nieuwe zaken. Dit is ook wel nodig want wanneer iets constant hetzelfde blijft en nooit wordt geupdated zal het verliezen aan populariteit. Facebook is dus erg gebaat bij innovatieve features van hun eigen producten en bij nieuwe ontwikkelingen rondom het systeem zelf.

Het is namelijk nog steeds mogelijk dat bijvoorbeeld Google wel ineens zal aanslaan en ze daarbij een groot deel van hun accounts kunnen gaan verliezen. Zodra een negatieve wending is ingezet kan dit het einde zijn.

Comments are closed.