Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Exclusieve producten voor uw open haard

Wie aan een koude winter denkt, denkt al snel aan donkere dagen, gezelligheid en de warme en vuur van een open haard. Naast de gezelligheid is er ook veiligheid geboden bij het in gebruik nemen van een open haard. Via de webwinkel van Outdoorgemak.nl kunt u zeer praktische en exclusieve producten krijgen waardoor u nog meer plezier beleeft aan uw open haard! In dit artikel gaan we enkele producten benoemen die Outdoorgemak.nl te bieden heeft.

Stikkan aanmaakhout klover

Dit product is gemaakt van hoogwaardig gietijzer. Doordat boomstammetjes makkelijk op de trapvormige elementen geplaatst kunnen worden snijd u makkelijk en veilig kleine stukje hout af. Ideaal voor het aanmaken van uw open haard. Dit product wordt gewoon met de hand bediend en is makkelijk te bevestigen aan de muur dichtbij uw open haard. Met de aanmaakhout klover bespaart u rugklachten en is het maken vaan aanmaakhout blokjes zeer simpel geworden.

Flamman pook/blaaspijp

Een combinatie van een pook en een blaaspijp is praktisch en zeer handig. De Flamman pook/blaaspijp is robuust en van zeer goede kwaliteit. Het opporren van het vuur of het goed neerleggen van houtblokken wilt u op een veilige manier kunnen doen. Deze ppok is daar uitermate geschikt voor!

Doordat er een speciale constructie in het blaasgedeelte zit is het makkelijk een gerichte luchtstroom aan te brengen op de plek in de open haard waar u dat wilt. Zo is het starten van een comfortabel vuurtje in uw open haard zeer makkelijk geworden. Het grootste voordeel is dat u met deze blaaspijp geen last krijgt van rondvliegend as. Met een blaasbalg is dat vaak wel het geval. Bespaar u deze irritatie en bestel een Flamman pook/blaaspijp via Outdoorgemak.nl

Online houtbriketten en houtpellets kopen

Ook houtbriketten en houtpellets kunt u gewoon online bestellen. U hoeft er uw woning niet meer voor uit. De bestellingen kunnen geplaatst worden op gewicht naar keuze.

Comments are closed.