Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Er is er één Yaris

Er is er één Yaris hoera, hoera en dat kun je wel zien dat is … de Toyota Yaris? Nou ja, als je in een Yaris rijdt dan voel je je net zo vrolijk dan wanneer je jarig bent. Dat vinden veel mensen tenminste. Die rijden er met veel plezier in en stralen dat ook zeker uit. Hoewel Toyota een Japans merk is, wordt de Yaris voornamelijk in Frankrijk geproduceerd. Toch zijn er ook veel mensen in Nederland die in een Yaris rijden.

Je kunt de Yaris natuurlijk nieuw rijden, maar een tweedehands Toyota Yaris kopen kan natuurlijk ook prima. Er zijn genoeg tweedehands modellen die nog in prima staat verkeren, zowel qua uiterlijk als motorisch. Het aanbod aan tweedehands Toyota Yaris modellen is vrij groot. Omdat de auto in Frankrijk geproduceerd wordt, wordt deze ook veel verkocht in België. Ook door leaserijders en dat heeft voor de Nederlandse markt weer een bijkomstig voordeel. Hoe kan dit dan precies?

Veel mensen doen bijvoorbeeld aan online auto kopen of kopen hun occasion bij een dealer of garage. Maar wat heeft dat dan met België te maken zult u denken. Ik koop een auto in Nederland, dus wat moet ik dan met België. Wat heb ik daarmee te doen? Nou, doordat er veel leaserijders in België zijn komen er veel Toyota Yaris occasions beschikbaar. Mooie en jonge auto’s van slechts enkele jaren oud. Deze auto’s komen niet alleen op de Belgische markt maar ook op de Nederlandse markt. Auto’s uit België leveren een mooi voordeel op, omdat je na invoer van de auto minder betaalt dan voor een occasion uit hetzelfde jaar uit Nederland. Dat heeft te maken met de belastingen, met name met de BPM. Maar auto’s zijn ook in beginsel al goedkoper in België. Nederland is vrij duur met auto’s en daardoor kan het importeren van een auto uit omringende landen zoals Duitsland of België een mooi voordeel opleveren. Zo kun je mooi en luxe rijden tegen een zeer betaalbaar tarief.

 

Comments are closed.