Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een vak apart

Een psycholoog is een deskundige in psychologie, de academische vaardigheid die zich bezighoudt met het innerlijk leven ( zoals kennen, voelen en streven) en het gedrag van de mens. Mijn zwager was op zoek naar een psycholoog, omdat hij helemaal in de knoop zat met zichzelf. Hij vond een psycholoog in Zutphen, waar hij zelf ook woonachtig is.

Probleem opgelost

De reden voor het in de knoop zitten met zichzelf, was omdat mijn zwager middenin een scheiding zat en kort daarna was ontslagen en dus zonder werk zat. Mijn zwager heeft een aantal sessies gehad met de psycholoog. Al vanaf de eerste sessie zag je vooruitgang in het gedrag van mijn zwager. Iets wat ook het doel is van de desbetreffende psycholoog. De psycholoog wilt namelijk vanaf de eerste sessie al een doel voor ogen hebben en wilt dat zijn klant al gelijk progressie ziet en voelt.

Tegenwoordig heeft mijn zwager weer een baan gevonden. Hij werkt nu als internet marketeer bij een groot bedrijf in Zutphen. Ik ben de psycholoog zeer dankbaar en vind persoonlijk dat een (goede) psycholoog ook wel eens in de schijnwerpers gezet mag worden. Een psycholoog zijn is een vak apart en dat heeft deze man mij bewezen. Bent u opzoek naar een psycholoog, neem dan contact op met psycholoog Hengelo.

Comments are closed.