Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een sterke Neo Magneet aanschaffen

Wilt u een sterke Neodym magneet kopen? Deze magneet heet officieel “Neodymium NdFeB magneet” maar wordt ook wel de “neo magneet” genoemd. Het is de sterkste magneet op aarde en wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. Strong Magnets Discount heeft een webshop waar u deze sterke magneten voordelig online kunt aanschaffen.

Wat zijn de voordelen van Strong Magnets Discount?

Allereerst beschikken ze over een ontzettend ruim assortiment en kunt hier eigenlijk elke vorm of maat krijgen die u wenst. Ook als u een specifieke vorm wilt hebben, kan deze op maat gemaakt worden door Strong Magnets Discount. Daarnaast zijn ze erg voordelig en kan u tot wel 40% goedkoper uit zijn dan bij een andere magneetwinkel. Tot slot zijn deze sterke magneten leverbaar in heel Europa. Als u deze magneten nodig heeft voor uw organisatie in verschillende landen, hoeft u dus niet op zoek naar een andere leverancier. Op de website vindt u de levertijden en verzendkosten per land.

Meer weten?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Strong Magnets Discount? Neem dan eens een kijkje op de website. Hier vindt u alle informatie over de magneten in het algemeen, maar ook over het bedrijf zelf. Via deze website kunt u ook contact opnemen met een van de medewerkers.

Comments are closed.