Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een slaapkamer om van te dromen

Naast woonkamer en de keuken is de slaapkamer één van de belangrijkste kamers in het huis. Je brengt er immers de meeste tijd door. En ook al slaap je een groot gedeelte van die tijd, het is toch erg belangrijk dat je je goed en comfortabel voelt in je slaapkamer. Je mag dan ook best even wat tijd besteden aan het inrichten van de slaapkamer. Een aantal tips voor het inrichten van je slaapkamer als comfortzone.

Als eerste is een goed, stevig bed natuurlijk erg belangrijk. Eigenlijk het basisstuk nummer één. Hier moet je dan ook zeker even de tijd voor nemen bij het uitzoeken ervan. Een mooie stoel in de kamer is vooral voor de uitstraling erg positief. Het geeft een slaapkamer net een wat luxere touch, als die mooi past bij de rest van het interieur tenminste. Verder mag een handige tafel niet ontbreken, evenals een leuk kledingrek en een elegant nachtkastje.

Ook mooi is om een hoofdbord bij het bed te kopen, dit geeft het bed net dat beetje extra. Wat verder ook praktisch en mooi is voor in de slaapkamer zijn matraskussens. Die dingen zijn bovendien multifunctioneel, want ook in de woonkamer heb je er zo een zitplek bij of tijdens mooie dagen in de tuin kun je er ook heerlijk op luieren.

Wanneer alles staat en mooi is ingericht moet er natuurlijk nog een lekker matras gekocht worden. Hierbij hoef je nauwelijks te letten op de stijl, er gaat toch een hoeslaken overheen. Een goed matras is erg belangrijk voor de nachtrust, dus kies deze met zorg uit. De specialisten van just-dream.nl hebben veel keus in verschillende soorten matrassen en maten. Wel zo handig, want waar de één aan een klein matrasje genoeg heeft wilt de ander een lekker ruim matras 160×200.

Comments are closed.