Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een relaxte kledingstijl

In de landen waar de zon vaak schijnt, zie je vaak enorm veel nautische kleding op de straten. Nautische kleding is het chique woord voor zeilkleding, iets wat je door de jaren heen steeds meer in Nederland ziet. City of Sails is een merk dat geïnspireerd is op Sydney, ofwel City of Sails brengt kleding uit die volledig in het teken staat van rust, kalmte en vooral relaxt. Een kledingstijl die wij over een aantal jaren in heel Nederland zullen bewonderen.

Fan van City of Sails

Zelf ben ik al een geruime tijd een groot fan van City of Sails. Dit omdat ik zelf een aantal jaren geleden gestudeerd heb in Sydney, en toen verliefd ben geworden op deze stad. Echter kreeg ik een geweldige baan in Amsterdam, waardoor ik weer terug ben verhuisd naar Nederland. Echter heb ik de kledingstijl van daar, met mij meegenomen naar Nederland. Op deze manier neem ik toch een beetje Sydney mee naar Amsterdam, en dat allemaal dankzij het merk City of Sails.

Ben ook jij op zoek naar zeilkleding, en wil jij dit tegen de meest scherpe tarieven doen? Of wil jij meer weten over de collectie zeilkleding die City of Sails heeft? Bekijk dan snel de website!

Comments are closed.