Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een poort maken? | ROMASS de poorten specialist

Problemen aan uw poort kunnen vervelende gevolgen hebben. Wellicht gaat de poort niet meer open en blokkeert het een toegangsweg. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk uw poort maken. Onze techniekers staan voor u klaar om alle problemen met een poort op te lossen. Of het nu gaat om een defecte motor, panelen die eruit zijn gereden of kabels die gebroken zijn. De techniekers van ROMASS lossen het voor je op. Wij zijn al jaren dé herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten en rolluiken. Door de herstelling uit te voeren door een ervaren technieker voorkom je letsel en schade.

Poort maken

Bij het aanschaffen van nieuwe poorten, staat u er waarschijnlijk niet bij stil dat er ook problemen kunnen ontstaan. Door frequent gebruikt, slijtage, weersomstandigheden of ongelukken kan een nieuwe poort defect gaan. Om ervoor te zorgen dat de gebruikersgemak van de poort van voor het defect weer herstelt kan worden, kunt u het beste een van de ervaren techniekers van ROMASS inschakelen. Onze techniekers zijn vakkundig getraind en kunnen alle problemen met gargepoorten, sectionaalpoorten en rolpoorten oplossen. U kunt er op vertrouwen dat je poorten weer optimaal kunnen functioneren.

Uit onze jaren lange ervaring blijkt dat problemen met de motor, kabels, looprollen en veren het meeste voorkomen. Onze techniekers zijn hier goed op voorbereid en beschikken over de juiste materialen om deze problemen direct op locatie op te lossen. In hun eigen servicebus is een ruime voorraad van onderdelen aanwezig, waardoor defecte onderdelen direct vervangen kunnen worden. Onze klanten hebben hierdoor geen last van lange wachttijden.

Afspraak maken voor een poort herstelling

Wil je je poort maken? Dat kan via onze website of via het telefoonnummer 078/484996. Onze monteurs staan al klaar om jouw poort zo goed mogelijk te herstellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en vaak binnen 2 uur ter plaatse om jou een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Onze techniekers kunnen de meeste poorten direct op locatie maken. Dit dankzij onze ruime voorraad van reserveonderdelen en de professionele kennis van onze techniekers.

Voor meer informatie over een poort maken kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Comments are closed.