Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een overhemd op maat, eindelijk!

Zelf loop ik regelmatig tegen dit probleem aan, als ik de stad in ga om een overhemd te kopen ben ik meestal enkele uren aan het zoeken naar een overhemd met de juiste maat en pasvorm. Ik ben bijna 2 meter met een normaal postuur. Een overhemd vinden dat waarbij de mouwen niet te kort zijn, en de achterkant niet de hele tijd uit je broek vliegt is een hele opgave. Daarnaast vindt ik het ook leuk om een overhemd te kopen wat er een beetje leuk uitziet. Voor mij was dit een probleem totdat ik er zelf achter kwam dat er steeds meer sites op internet verschijnen die overhemden op maat maken en gewoon thuis bezorgen. De volgende stappen moest ik doorlopen om een voor mij perfect overhemd thuis te krijgen.

Eerst kon ik hieruit kiezen:

  1. Slim-fit, dit zijn getailleerde overhemden dat mooi aansluit op je lichaam
  2. Semi-fit, lichter getailleerde overhemden (bijvoorbeeld: als je er in moet werken)
  3. Regular, normale overhemden met een ruime beweegruimte
  4. Men kan ook kiezen voor een door je zelf aangemeten overhemd (even zelf meten)Ik heb gekozen voor nummer 4, een overhemd helemaal op maat laten maken. Het enigste wat ik nodig had was een meetlint. Wel makkelijk als iemand je even help want je eigen rug opmeten is haast niet te doen. Daarna was het volledig customizen (designen van mijn eigen overhemd op maat)
  5. Je kiest voor een korte of lange mouw.
  6. Selecteer een kraag.
  7. Manchetten of elleboogstukken?
  8. Daarnaast kun je nog kiezen voor naden, knoopjes en initialen.

Echt super tevreden, kan het iedereen aanraden!!!

 

Comments are closed.