Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een onderwijs vakbond die er voor jou is

Soms, heel soms, gebeuren er nog wel een rare dingen op school. Dan sta je er als leraar helemaal alleen voor en heb je geen andere keuze om in te grijpen. Soms maak je dan de goede keuze, maar soms kun je ook een foutieve keuze maken. Dit is natuurlijk erg, maar iedereen is een mens en mag dus fouten maken wanneer deze maar binnen de beperken blijven. Ik vind het dus ook van belangrijk dat elke leraar gesteund moet worden voor de beslissingen die zij maken. Samen sta je sterker dan alleen, dus daarom vond ik het mooi om te zien dat er ook een onderwijs vakbond bestaat.   

Betere CAO

Bij deze onderwijs vakbond sta je als leraar niet meer alleen als het er om gaat. Als leraar bepaal jij namelijk, een klein beetje, de toekomst van ons land. We zorgen er samen voor dat we Nederland slimmer maken en dat mag soms ook best wel beloond worden. Wij vinden bijvoorbeeld dat leraren een goede CAO verdienen en niet als grofvuil bij het afval moeten worden neergezet. De leraren in Nederland dragen soms meer verantwoordelijkheid dan wat iedereen denkt.

Meer info

Ben jij het met ons eens en zou je ook wel bij een onderwijs vakbond willen horen? Ben je voor het cao onderwijs verbeteringen? Bekijk dan nu de website die in dit artikel zitten gelinkt. 

Comments are closed.