Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een natuurlijke look met injectables

Wie het heeft over injectables denkt vaak gelijk aan die prachtige filmsterren met strakke gezicht en een eeuwig jonge, frisse uitstraling. Of juist aan die veel te opgespoten, levenloze gezichten. Toch zijn injectables als botox, alidya en fillers ook in Nederland erg populair. Maar dan wel met een mooi en natuurlijk resultaat.

Op televisie worden er weleens programma’s gemaakt over botox en dan merk je toch dat BN’ers het niet graag toegeven dat ze botox gebruiken, hoe duidelijk het ook te zien is. Het is en blijft een soort taboe op cosmetische ingrepen. Toch zit er wel een stijging in het aantal mensen dat een fillers behandeling of botox behandeling laat doen. En waarom ook niet, de mogelijkheden zijn er. Daarbij is de ingreep vaak zeer klein en veilig.

Voor een natuurlijke look met injectables is het van belang dat de behandelend arts werkt met tijdelijke en afbreekbare fillers die 6 tot 9 maanden effect hebben. Botox hoort ongeveer 4 tot 6 maanden te werken. Permanente fillers zijn trouwens verboden in Nederland. En dat is niet zomaar het geval. Daarbij is het belangrijk om een goede arts te hebben. Het is belangrijk dat je hem of haar vertrouwt, want er is de laatste jaren veel ‘wildgroei’ aan zogenaamde cosmetisch artsen. Oriënteer je goed en vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ook belangrijk, kies voor kwalitatief goede producten en ga niet voor proefkonijn spelen. Producten waarvan de veiligheid en effectiviteit als is aangetoond bieden zekerheid. Kies dan ook geen fillers die goedkoop zijn, maar waarvan de bijwerkingen nog niet helemaal duidelijk zijn. Ook moet je niet te gretig zijn met het spuiten van injectables. Zeker als je het natuurlijk wilt houden is voorzichtigheid geboden. Beter te weinig dan te veel in die gevallen. Extra injectables spuiten kan altijd nog.

Comments are closed.