Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een lockerkast voor in het studentenhuis

Een lockerkast is iets wat je veel op scholen vind, zwembaden, en andere openbare gelegenheden. Ik wilde voor de opkomende studenten in deze stad iets bijzonders inrichten! Ik bedacht dat ik een geweldig studentenhuis wilde opzetten voor de vele studenten die in deze stad een studenten huis zoeken.

Een geweldige inrichting

Naast dat er een lekkere huur van zal komen zal ik het ontzettend fijn vinden als de studenten een geweldige kamer kunnen krijgen in mijn huis. Ik besloot dan ook alles te meubileren zodat ze zelf niets mee hoefde te nemen. 

Omdat ik het voor iedereen veilig wilde houden wilde ik graag lockerkasten aanschaffen voor in de woonkamer. Zo kunnen ze gemakkelijk hun waardevolle spullen hierin opbergen en weten ze zeker dat dit veilig ligt. 

Gescheiden toiletten

Naast prachtige kasten in de woonkamer wilde ik meerdere wc hokjes waar de studenten hun behoefte kunnen doen. Zo hoeven ze niet op elkaar te wachten en kunnen ze bijvoorbeeld mannen en vrouwen scheiden, mocht dit nodig zijn. 

Daarvoor had ik wel scheidingswanden nodig, deze vond ik bij Lockers and more! Een geweldig bedrijf dat allerlei verschillende producten bied die ik goed kon gebruiken in mijn hippe studentenhuis. Mijn project is in volle gang en ik heb al een aantal aanmeldingen voor een kijkavond in mijn studentenhuis!

Comments are closed.