Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een lease auto dankzij Goedlenen

Als u een eigen bedrijf heeft weet u wel hoe duur sommige investeringen zijn. U wilt graag een bedrijfsauto om van A naar B te kunnen reizen, maar het lijkt er aankomend jaar niet in te zitten. Zeker als u een financiƫle tegenvaller heeft gehad, is het lastig om in te schatten wanneer u wel geld heeft om die bedrijfsauto eindelijk te kunnen kopen. Als u zich herkent in dit verhaal hebben wij wellicht de oplossing voor u. Goedlenen biedt namelijk verschillende soorten leningen aan, waaronder een Financial lease lening. Op deze manier houdt u uw geld op uw rekening zodat u een reserve heeft, maar kunt u toch eindelijk die bedrijfswagen aanschaffen.

Een laag rentetarief

Bij Goedlenen kunt u al een Financial lease lening afsluiten met een rentepercentage van slechts 5,9 procent. Hier komen geen extra kosten meer bij, zodat u genoeg geld overhoudt voor andere aankopen.

Goedlenen kan u adviseren op het gebied van Financial lease

Wilt u weten wat voor soort Financial lease het beste bij u past? Goedlenen kan u adviseren over de mogelijkheden, maar ze kunnen u ook dingen afraden. U wilt namelijk niet met een maandelijkse aflossing zitten die u eigenlijk niet kunt betalen. Neem dus snel contact op met Goedlenen en vraag naar de mogelijkheden.

Comments are closed.