Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een iPhone 5s kopen

Sindskort is de iPhone 5S op de markt gekomen en hierdoor wordt de iPhone 5 niet meer aangeboden. Ondanks dat de iPhone 5S een verbeterde versie is van de iPhone 5, blijken deze telefoons niet zoveel van elkaar te verschillen.

Het grootste verschil tussen deze twee telefoons blijft nog wel de kleur en de snelheid. De iPhone 5 werd in slechts twee kleuren aangeboden, namelijk zwart en wit. De iPhone 5S wordt in meerdere kleuren aangeboden, namelijk in goud, zilver en donkergrijs.

Verder is de iPhone 5S een stuk sneller dan de iPhone 5, dit komt door de processor die is verwerkt in de mobiel. Doordat de iPhone 5S een stukje sneller is, is het wel makkelijker om op internet te zitten of filmpjes te kijken. Deze telefoon kan namelijk wat meer hebben dan de iPhone 5.

 

Doordat de iPhone 5S zo enorm snel is, zit er ook een betere accu in verwerkt. Echter gaat deze accu niet zoveel langer mee, dan de accu van de iPhone 5. Dit komt omdat er meer wordt gevraagd van de accu.

 

Verder zijn er niet veel verschillen tussen deze twee telefoons te vinden. Het is dus nog maar de vraag of de verbeterde versie echt zoveel beter is dan de vorige versie volgens de consument.

Niet veel mensen vinden het nodig om de iPhone 5 te vervangen voor de iPhone 5S, omdat de iPhone 5 vaak nog naar behoren functioneert. Daarbij kan de iPhone 5S niet veel meer dan de iPhone 5. Het is dus nog maar de vraag of deze nieuwste versie geen flop is..

Comments are closed.