Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een ideaal cadeau voor de verjaardag van je hond

Een verjaardagscadeau voor je hond

Een jarige hond is altijd reden tot een mooi feestje. Het is dé dag om je trouwe viervoeter eens extra te verwennen. Een heerlijk lange wandeling, een extra intense knuffelsessie of iets anders. Denk bijvoorbeeld eens aan een grote box vol met smaakvolle snacks en leuke speeltjes: de Bellobox. Zo kun je op zijn of haar verjaardag je hond eens lekker verwennen. De snacks zijn ook nog eens gezond en goed voor het gebit. Een ideaal verjaardagscadeau voor je hond. Zo maak jij er een onwijs leuk en memorabele dag van voor zowel jezelf als voor je viervoeter.

Ruime keuze uit verschillende boxen

Ideaal is dat jij bij Bellobox een ruime keuze hebt uit verschillende pakketten. Voor elke hond is er wel een speciaal pakket op maat. Is jouw viervoeter bijvoorbeeld kleiner dan tien kilo? Dan is er een passend pakket voor hem of haar. Hetzelfde geldt voor honden die tussen de tien en vijfentwintig kilo zijn en zelfs voor viervoeters die meer dan vijfentwintig kilo zijn. Zo pas je jouw cadeau voor de verjaardag van je hond perfect aan op diens behoeften. Je kunt natuurlijk ook altijd voor andere boxen gaan, zoals een puppybox voor de hond jonger dan zes maanden. Of kies het zogeheten kennismakingspakket, waarin een groot aantal lekkere snacks zit om te proberen.

Ideaal om weg te geven aan een ander baasje

Het is natuurlijk geweldig om je eigen hond eens even lekker te verwennen met heerlijke snacks en aantrekkelijke speeltjes. Op deze manier kun je zijn of haar dag helemaal maken. Maar het is natuurlijk net zo leuk om ook andere honden te verwennen met zo’n heerlijk pakket. Ken jij bijvoorbeeld iemand in je buurt die een hond heeft die binnenkort jarig is? Dan is het een ideaal cadeau. De kans is vrij groot dat dit zowel bij het baasje als bij de hond in kwestie absoluut in de smaak zal vallen. Een grote box vol met lekkere smaakvolle beloningen, twisters, kauwbotten en meer kan eigenlijk nooit misgaan. Helemaal prettig is dat zo’n honden box eenvoudig te bestellen is via de website.

Bestel eenvoudig een Bellobox

Je kunt op de website namelijk makkelijk navigeren naar de producten en hier meer informatie over lezen. Als je enthousiast bent kun je meteen kiezen om het betreffende pakket naar keuze cadeau te doen aan jouw of iemand anders’ hond. Met een paar klikken op de knop kun je de bestelling plaatsen. Deze wordt vervolgens snel bij jou of bij iemand anders thuisgebracht. Tijdens dat je een bestelling doet steun je ook nog eens goede doelen die zich inzetten voor een beter leven voor honden in nare omstandigheden. Zo maak je met een cadeau voor de verjaardag van je hond meerdere honden tegelijk blij.

Comments are closed.