Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een houten keuken gekocht

Afgelopen zomer hebben mijn vrouw en ik besloten om niet op vakantie te gaan, maar ons vakantiegeld uit te besteden aan ons huis. Dit vanwege de veroudering van vooral onze keuken, die wij helemaal wouden laten vernieuwen. Een collega van mij was kortgeleden verhuisd, en hij had via een (online) keukenspecialist een hele mooie houten keuken gekocht. Wij waren hiervan zo verkocht, dat wij bij diezelfde keukenspecialist een houten keuken scoren.

De reden van een nieuwe keuken

Mijn vrouw en ik hebben al een hele lange tijd de wens om een houten keuken aan te schaffen. Onze oude keuken was gewoonweg te klein geworden, en mijn vrouw had de wens om dus een grotere keuken aan te schaffen. Mijn vrouw was sinds kort gestopt met werken, aangezien zij in verwachting is van ons eerste kind. Mijn vrouw zal hierdoor meer thuis zijn, en wilt zij meer tijd in de keuken besteden.

Een specialist in houten keukens

Mijn collega heeft mij alle gegevens en website van de keukenspecialist gegeven, zodat ik met deze contact op kon nemen. Een brochure was heel erg makkelijk aan te vragen via de website, dit hebben wij destijds gedaan en we hadden al heel gauw een vrijblijvend gesprek met de specialisten. Inmiddels genieten wij van een mooie houten keuken. Bent u op zoek naar een ruim aanbod aan houten keukens? Klik dan op de linkjes in dit blog voor meer informatie!

Comments are closed.