Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een goede website voor Hulpmiddelen

Bent u op zoek naar hulpmiddelen, bijvoorbeeld ADL hulpmiddelen. Dan is een website als www.50-pluspark.nl iets voor jou. Deze website verkoopt hulpmiddelen in vele verschillende vormen. Ze hebben een heel scala als het gaat om ADL hulpmiddelen. 

Van schoenlepels tot wasknijpers, alles is er te vinden. Daarbij leveren ze ook nog een goede service. Vanaf 75 euro word bijvoorbeeld gratis verzonden. Ook is het eenvoudig te retourneren, voor het geval het toch niet bevalt. Je kunt eenvoudig en vertrouwlijk online bestellen bij deze webshop.

Ook geschikt voor Belgische inwoners

Ook naar België word er verzonden, dit bedraagt €12,70. Ook voor België gelden alle fijne voorwaarden. Bijvoorbeeld, veilig betalen op de manier die je zelf het fijnste vind. En een hele snelle levering met gebruik van DHL. Ook is er via telefoon een deskundig advies te verkrijgen. Binnen 2 uur heeft u al antwoord op uw vraag.

Niet goed, geld terug garantie is ook een van de services die heel fijn zijn. En zodra u de mogelijkheid heeft om in de showroom langs te komen kunnen wij je persoonlijk advies geven. Voor het bestellen van hulpmiddelen kun je heel goed terecht op deze website. Zij zullen je op alle manieren goede service bieden.

Comments are closed.