Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een Engelse brievenbus iets voor ons

Mijn man komt oorspronkelijk uit Engeland, maar is zijn liefde van zijn leven achterna gegaan en woont nu in Nederland. Natuurlijk is dat in het begin heel erg wennen en gaat dan ook niet direct alles van zelf, maar uiteindelijk kan ik nu, een half jaar later, wel zeggen dat het heel erg goed gaat. Er zijn bepaalde Engelse tradities nog niet uit gegaan en dat vind ik ook mooi. Ik wil het mijn man niet nog moeilijker maken dan wat het al is, daarom ben ik voor zijn verjaardag ook naar een Engels cadeau op zoek gegaan. Gelukkig hadden wij nog geen brievenbus thuis, dus was voor mij de keuze snel gemaakt. Ik moest op zoek naar een Engelse brievenbus

Kwalitatieve brievenbussen

Toen ik op het internet op zoek ben gegaan naar zo’n typische Engelse brievenbus vond ik een webshop waar ze heel erg veel brievenbussen verkochten. Ik vond het dan ook erg fijn om te zien dat ik een ruim assortiment aangeboden kreeg. Na heel even zoeken vonden wij zo’n typische Engelse brievenbus. Gewoon zo’n één die aan de weg staat, met zo’n klep ervoor. Het lijkt wel een beetje op een Amerikaanse brievenbus en die vind hij ook erg mooi. De keuze viel dus op de Engelse brievenbus. De kwaliteit in deze was ook nog erg goed, dus we kunnen de komende tijd mooi de post via onze Engelse brievenbus ontvangen. 

Comments are closed.