Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een elektronische sigaret is een goede vervanger

Een elektronische sigaret heeft toch echt wel de toekomst. Daar ben ik het inmiddels helemaal van overtuigd. Het gaat er namelijk om dat de elektronische sigaret goedkoper en ook nog eens gezonder is dan de ‘normale’ sigaret. Dit komt doordat er een groot verschil zit in nicotine en teer. Dit is bij een elektronische sigaret een stuk minder. Daarom kan ik ook zeker een elektronische sigaret aanbevelen.  

Eigen ervaring

Ik ben zelf laatst namelijk ook afgestapt van de normale sigaret. Het is een unieke manier, maar zeker een hele handige. Ik ben namelijk overgegaan naar de elektronische sigaret. Ik heb daarvoor echt jarenlang gerookt en dat vond ik eigenlijk maar vies. Toen had ik voor m’n verjaardag een elektronische sigaret gekregen. Het was een erg mooi dus die ben ik toen ook maar gaan gebruiken. Dankzij dit apparaat ben ik van mijn ongezonde sigaret afgekomen.

Een waterpijp is ook een andere ervaring. Dit deden wij vroeger wel eens met vrienden. Gelukkig is niemand hier verslaafd aan geworden, maar het was gewoon relaxed. Een waterpijp kun je in heel erg veel verschillende soorten en maten kopen. Het is maar net waar jou voorkeur bij ligt. Je kan een waterpijp in een winkel en bij verschillende webshops kopen!

Comments are closed.