Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een domeinnaam bij uw bedrijf registreren

Wanneer je een bedrijf gaat beginnen is het eerste wat je doet je bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast krijg je al snel een btw-nummer van de belastingdienst en vervolgens kun je aan de slag. Een website is ook iets wat veel mensen direct laten maken of zelf gaan maken. Een website is een perfect visitekaartje. Je kunt hierop laten zien aan je potentiele klanten wat je precies kunt en wat ze kunnen verwachten. Eventueel kun je nog laten weten wat je prijzen zijn en een contactformulier is ook handig. Op deze manier kunnen mensen direct contact met je opnemen wanneer ze een klus of een opdracht voor je hebben.

Wanneer je een website laat maken hoef je vaak niet om te kijken naar zaken zoals het registreren van een domeinnaam. Je kunt hier natuurlijk advies voor inwinnen bij degene di ede website bouwt. Hij of zij kan jou precies vertellen wat je allemaal moet doen om je website online te krijgen en meestal hoef je zelf niks te doen. Een website registreren kun je natuurlijk ook eerst zelf doen. Dit kun je doen bij een webhoster. Bij Een webhoster kun je een domeinnaam registreren en kun je zelf bepalen wat jouw domeinnaam wordt. Kijk op bijvoorbeeld Hostingbaas.nl wat de mogelijkheden zijn voor een eigen domeinnaam.

Bij het registeren van een domeinnaam is het belangrijk om te kijken naar de beschikbare namen en de extensie. Als naam doe je waarschijnlijk je eigen bedrijfsnaam en de extensie is vaak .nl, maar wanneer deze bezet is zul je voor een andere naam of extensie moeten kiezen.

Comments are closed.