Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een classic Porsche center in Twente

Oude Porsches in Twente kunnen voortaan voorzien worden van een complete opknapbeurt op maat. Een Porsche-dealer uit Twente gaat namelijk oude Porsches opknappen en is hiermee de eerste in Nederland.

De eigenaar bracht dit nieuws vorige week vol trots en is in zijn nopjes met deze toevoeging aan zijn onderneming. Het opknappen van oude Porsches in Twente is een jongensdroom voor de eigenaar en hij heeft hier naar eigen zeggen een fantastische baan voor op moeten zeggen, maar het is het meer dan waard. De stap om Porsches in Twente op te gaan knappen is er niet een die snel gemaakt was. Het sleutelen aan Porsches heeft de eigenaar altijd al leuk gevonden en vanaf nu heeft hij dus van zijn hobby zijn werk gemaakt. Het sleutelen aan oude Porsches in Twente gaat hem vooralsnog af en hij heeft het tot dusver elke dag behoorlijk druk.

Steeds meer mensen komen te weten van het Porsche center in Twente en brengen hun oude geliefde Porsche naar deze garage voor een complete opknapbeurt. Wie echt gek is op zijn auto, wil natuurlijk ook dat deze goed onderhouden wordt! Neem eens een kijkje op de website van deze Porsche specialist en laat u verrassen door de mooiste Porsches in Twente!

Comments are closed.