Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een blik op Dying Light The Following

Dying Light The Following is een uitbreidingspakket van Dying Light en sleept je nog verder in dit apocalyptische survival zombie spel! De ontwikkelaars van Techland zijn druk aan het werk gegaan om dit pakket het waard te maken, en ik zeg je; het is gelukt! Met een map die twee keer zo groot is als de vorige twee maps uit Dying Light hebt je in ieder geval al een hoop te ontdekken. Daarnaast zijn er allerlei nieuwe items toegevoegd en zelfs een nieuwe modus! Met dit uitbreidingspakket geniet je nog veel langer van dit bloedstollende spel. Wil je Dying Light The Following kopen? De links in deze blog zullen je daarbij helpen. Dit uitbreidingspakket moet je namelijk gewoon hebben!

Dying Light The Following kopen

Dit is waarom je Dying Light The Following zou moeten kopen! Dit uitbreidingspakket is een must-have voor mensen die houden van grote maps om te ontdekken. De map in The Following is namelijk twee keer groter dan de twee maps uit het originele spel! Maar ook mensen die houden van nieuwe items zouden dit spel moeten kopen. Er zijn behoorlijk wat wapens zoals een vlammenwerper toegevoegd en je hebt nu de optie om een buggy te rijden om snel rond te komen! In dit uitbreidingspakket reageren zombies nu ook op dag en nacht; ze zijn sloom en zwak tijdens de dag maar ontzettend agressief en sterk ’s nachts. Door deze veranderingen. is de game nog stukken dynamischer geworden!

Dying Light The Following bestellen

Dying Light The Following bestellen kan via de links die er hier staan. Door erop te klikken kom je bij een gamekey store waar je Dying Light The Following als kunt bestellen. Dit uitbreidingspakket is echt een geweldige toevoeging op het origineel en uiteindelijk zul je nooit meer zonder willen spelen! Dus klik op die links en bestel nu het nog kan!

Dying Light The Following bestellen

Comments are closed.