Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een bedrijfsfilm maken voor uw bedrijf

Mark Boal , de – bedrijfsfilm laten maken journalist keerde – filmmaker die samen met Kathryn Bigelow voor The Hurt Locker en Zero Dark Thirty , heeft gevormd Page 1 . De productie bedrijf zal films en tv die zal worden ondersteund door Megan Ellison van Annapurna Pictures uitkomen . Ze gefinancierd Zero Dark Thirty , die Boal schreef en produceerde . Boal zal CEO worden en hij heeft de bedrijfsfilm laten maken naam als president Hugo Lindgren , een voormalig redacteur van The New York Times Magazine en editorial director van New York Magazine. Matthew Budman zal de Annapurna uitvoerend toezicht Page 1 zijn; Hij werkte nauw samen met Boal op Zero Dark Thirty . Jonathan Leven zal een ontwikkeling / productie exec zijn.

markeBoal en Lindgren zullen spelen om hun sterke punten journalist om artikelen en boeken om op feiten gebaseerde films te genereren . Het moet een empowerment -venture voor onderzoeksjournalisten zijn. ” Er zijn grote verhalen worden verteld door het dagelijks verslaggevers die diep graven en bieden niet alleen geweldige reportage , maar inzicht in wie we zijn als samenleving , als naties, als mensen”, zei bedrijfsfilm  Boal . ” En dit zijn de soort verhalen willen we vertalen naar het grote scherm . ”

Goed om te zien dat Boal niet heeft teruggetrokken van het mengen van de journalistiek en filmmaken. Terwijl de Oscar aspiraties van Zero Dark Thirty waren vrij veel gedaan toen drie Amerikaanse senatoren kleineerde de afbeelding van foltering als een impuls voor het lokaliseren van Osama bin Laden , die film was een overtuigend voorbeeld van storytelling dat de envelop duwt , vertelde bijna in real time. Het was gespannen en gewoon onvergetelijk wanneer er niet genoeg films zijn dat . Boal wordt bedrijfsfilm  vertegenwoordigd door CAA and Management 360 , die beide betrokken bij ontwikkelingsactiviteiten Pagina 1’s .

Comments are closed.