Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een badges is altijd makkelijk

Naambadges zijn niet echt meer van deze tijd wordt wel eens gezegd. Daar ben ik het dus ook echt niet mee eens. Dit komt omdat er tegenwoordig al zoveel mensen bekend zijn met elkaar dankzij social media met elkaar in contact komen en daardoor ook elkaars namen niet meer hoeven te vragen. Het is dan ook vrij uniek dat ik laatst op een beurs stond en dat ze daar volop gebruik maken van kaartjes.   

Een beurs is een vrij bijzondere bijeenkomst. Iedereen probeert er vaak een product te verkopen door middel van persoonlijke verkoop en dan is het zeker wel makkelijk als je ook weet met wie je praat en dan heb ik het vooral over de naam van die persoon. Het mag namelijk niet zo zijn dat je bij persoonlijke verkoop niet weet over welke naam dat je het hebt. Dat mag echt niet meer. Een eenvoudige maar tevens ook zeker makkelijke oplossing is dat je gebruik gaat maken van naambadges.

Badges zijn namelijk bijzonder makkelijk, goedkoop en goed voor de persoonlijke verkoop. Je kunt hierdoor namelijk eenvoudig elkaars namen onthouden en daardoor ook betere persoonlijke verkoop kunt doen. Het mag dus wel gezegd worden dat wij echt super enthousiast zijn geworden over het gebruiken van badges.

Comments are closed.