Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een auto kopen

Als je net je rijbewijs hebt gehaald na veel zwoegen of als je gewoon een andere auto wilt, zul je op zoek moeten gaan naar een auto. Ook als je auto na een klein accident op de weg niet meer kan rijden, kan het nodig zijn om een nieuw exemplaar op de kop te tikken.

Bij een accident ben je er vaak zeker van, mits je goed verzekerd bent, dat je de dagwaarde van je verzekering krijgt uitgekeerd. Met dit bedrag kun je naar een goede autogarage stappen en vragen of ze voor jou een auto in de aanbieding hebben. Mocht je geen goede verzekering hebben, dan zal het zaak zijn om je spaarpot op de kop te houden en om vervolgens te zien of je voldoende geld op zak hebt om een nieuw exemplaar te kopen.

Wat te doen met je oude auto?
Mocht je weinig tot geen geld hebben, dan kan het een optie zijn om naar sloperijen te stappen en te kijken of zij misschien wat geld over hebben voor je auto. Wellicht heb je mazzel en levert je oude auto nog enkele centen op. Een sloperij kan in sommige gevallen nog redelijk wat geld betalen ook bij sloopauto Breda. Zeker als het om een schade auto gaat.

Als je naar de autosloop bent geweest en wat geld hebt verdiend met de verkoop van je auto, kun je met een (volle) portemonnee naar een autodealer. Je kunt natuurlijk ook op een website als Marktplaats.nl kijken. Wellicht zijn daar een aantal auto’s te vinden die jou bevallen.

Comments are closed.