Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Een abonnement voor mijn zoon

Na maandenlang zeuren heb ik mijn zoon dan toch eindelijk hem zijn smartphone gegeven. Iedereen uit zijn klas had al de beschikking over een telefoon, dus hij wou er super graag ook één zodat hij, buiten school om, ook met zijn klasgenootjes kon communiceren. Natuurlijk heb ik mijn zoon niet gelijk de duurste smartphone en abonnement gegeven. Ik heb hem namelijk mijn oude smartphone gegeven, en hierop een sim only abonnement genomen. Zelf wou hij een abonnement Tele2 met toestel, maar dat vond ik voor een jochie van 11 jaar toch nog te ver gaan.

Het bestellen van een sim only abonnement

Het bestellen van een sim only abonnement was zeer gemakkelijk. Via een collega van mij kwam ik bij een online telecombedrijf. Op deze manier kon ik gemakkelijk de abonnement voor mijn zoontje bestellen, en dat gewoon heerlijk vanuit mijn bureaustoel thuis. Vervolgens kreeg ik de contract naar mijn huis opgestuurd, waarna ik deze ondertekend en al heb teruggestuurd. Vervolgens kreeg ik mijn bestelde sim kaart netjes afgeleverd!

Voor meer informatie

Wil je meer informatie over het bestellen van een sim only abonnement, of wil je een Tele2 abonnement afsluiten? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie!

Comments are closed.