Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

e-sigaret en e-liquid kopen?

Rook je al jaren en kom je er maar niet vanaf, je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt maar niet. Een e-sigaret kopen is een goede oplossing, je kunt hiermee een nicotine verslaving afbouwen en dus de sigaret en ook uit eindelijk de e-sigaret links laten liggen.

Wat is een e-sigaret?

Een e-sigaret is eigenlijk een relatief eenvoudig elektrisch apparaatje dat e-liquid verdampt zodat de damper deze kan inhaleren met als doel te voldoen aan zijn nicotine verslaving. Als je de tank van de e-sigaret gevuld hebt en de batterij erop monteert en activeert komt er damp uit de e-sigaret.

Waarom een e-sigaret kopen?

Veel consumenten kopen een e-sigaret om gezondheidsredenen, ook bespaart een e-sigaret en de e-liquid die erbij hoort een roker veel geld.

Een e-liquid bevat geen teer die kanker verwekkend is. Ook vindt er in een e-sigaret geen verbranding plaats waar door geen koolstof oxide en stikstofmonoxide uit de e-sigaret komt. Deze stoffen zijn heel schadelijk voor het menselijk lichaam in het bijzonder voor de aderen en het hart.

Waar e-liquid en e-sigaret kopen?

Een e-sigaret en e-liquid kun je het beste niet zomaar overal kopen, veel bedrijven die e-sigaretten verkopen willen deze alleen maar verkopen en kunnen je er niets over uitleggen. Als je niet de juiste uitleg krijgt zal je damp ervaring waarschijnlijk niet prettig zijn omdat er toch een aantal dingen zijn die duidelijk uitgelegd dienen te worden. Ga daarom alleen naar een webwinkel of e-sigaret speciaalzaak.

Comments are closed.