Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Doom 4 kopen: dit kun je verwachten als je kiest voor Doom 4

Doom 4 kopen? Na lang wachten lijkt het eindelijk zo ver te zijn. Doom 4 komt volgens developer id Software dit jaar in mei op de markt! Sinds 2008 is het spel al in ontwikkeling en veel mensen wachten er al jaren op. De gameplay gaat je bekend voorkomen als je de eerste delen ook hebt gespeeld, maar er is zeker wel wat verandert in de tijd dat het spel in ontwikkeling is! Legendarische graphics en nieuwe elementen gaan ervoor zorgen dat jij dit spel niet links gaat laten liggen! Wil je alvast de pre-order van Doom 4 kopen? De links in dit artikel bieden jou de mogelijkheid om de pre-order alvast te kopen, verder lichten wij toe wat je kunt verwachten als je kiest voor Doom 4 kopen. Lees dus snel verder.

Doom 4 kopen

Doom 4 kopen? Ben jij één van de mensen die al jaren wacht op Doom 4? Of juist iemand die nu pas interesse heeft voor het spel? Hoe het ook zit, in dit artikel krijg je te lezen waarom Doom 4 kopen het wachten waard is (en was!)
Deze first-person shooter speelt zich af op Mars in een onderzoekscentrum: The Union Aerospace Corporation. Deze corporatie is helaas overgenomen door een groep vreselijke monsters die alle levende wezens in hun weg opruimen. Maar gelukkig ben jij, Doom Marine, er om ervoor te zorgen dat deze demonen niet meer schade aan kunnen richten dan ze al hebben gedaan! Doom 4 geeft jou de kans om zelf ook levels en andere in-game content kan maken. En als kers op de taart kun je dit ook nog eens delen met andere spelers! Zeker het wachten waard!

Doom 4 bestellen

Doom 4 bestellen is natuurlijk nog niet mogelijk als de game nog niet uit is. Of toch wel? Je kunt de pre-order versie van Doom 4 al wel bestellen! Klik op één van de linkjes die je hierin verspreid ziet staan. Je wordt dan doorverwezen naar een online gamekey store waar je gemakkelijk de pre-order Doom 4 kunt bestellen. We hebben al jaren gewacht, dus waarom zou je nu weer wachten als je nu ook al kunt bestellen?

Comments are closed.