Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Die ene antieke klok…

De buurman tegenover ons is al jaren een groot verzamelaar van antique clocks. Het begon met een klok van zijn grootmoeder, ja zo lang woon ik al tegenover hem. Een French clock waar hij zo wild enthousiast over was dat hij besloot om french clocks te verzamelen. Hij ging rommelmarkten bezoeken waar hij de mooiste klokken vond. Ook struinde hij het internet af op zoek naar de mooiste klokken. Daar hoorden ook bezoekjes aan verzamel markten bij. Nu ongeveer twaalf jaar later heeft bezit hij enorm veel klokken waarvan hij bijna niet meer weet waar hij ze moet laten maar zijn verzameldrang is nog lang niet klaar. Hij mistte tot voor kort een klok waar hij al een lange tijd naar op zoek is. Het leek me wel een leuke uitdaging om hem te helpen. Daarom besloot ik om ook het internet af te zoeken op zoek naar die ene klok voor m’n buurman. Zelfs met afbeelding erbij vond ik het nog een prestatie om de klok te vinden.

Toch gevonden

Een aantal weken geleden vond ik dan toch echt de klok waar mijn buurman al zo lang naar op zoek was. Gewoon op internet. Ik besloot een afspraak te maken om te kijken of het echt dezelfde als op de afbeelding was. De verkoper bevestigde dat het dezelfde was. Enorm blij ging ik naar m’n buurman en vertelde dat ik de klok gevonden had. Dolgelukkig is hij met zijn french clocks! Wat voelde het goed om iets voor een ander te doen.

Comments are closed.