Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De voordelen van een beveiligingsbedrijf op verhuisdag

Iedereen die wel eens een huis heeft gekocht weet dat er heel veel te doen is wanneer je verhuist. Nieuwe huiseigenaren worden overdonderd door al het werk en de kosten die een verhuizing met zich meebrengt. Een van de eerste zaken die de aandacht vraagt als je verhuist is de veiligheid. Een goed, gekwalificeerd beveiligingsbedrijf zou een van de eerste dingen zijn die mensen zouden moeten bellen als je gaan verhuizen.

De veiligheid van je familie en je eigendom zijn van het grootste belang. Er zeker van zijn dat je nieuwe huis veilig is, is een van de eerste zaken die een huiseigenaar moet controleren. Een beveiligingsbedrijf zal kijken hoe het zit met de veiligheid van het huis en zal aanbevelingen doen voor verbeteringen. Hieronder een lijst met een aantal diensten die een beveiligingsbedrijf levert.

Sleutels vervangen:

Na al het vele werk dat het zoeken, vinden en kopen van een perfect huis inhoudt, is er niet opwindender dan eindelijk de sleutels te mogen ontvangen en het huis in te mogen. Terwijl je de sleutels voor het eerst in het slot steekt, denk je er misschien over na hoeveel anderen ook de sleutel van jouw nieuwe huis hebben. De vorige bewoners en wellicht anderen aan wie zij ook sleutels hebben gegeven, hebben nog steeds toegang tot jouw huis. Deze inbreuk op jouw veiligheid kan je familie en eigendom in gevaar brengen. Het is daarom een goed idee om de sleutels zo snel mogelijk te vervangen.

De sleutels vervangen betekend simpelweg het bestaande slot aanpassen zodat er een nieuwe, andere sleutel inpast. Zodra het slot is aangepast, past de oude sleutel niet meer. Een professioneel beveiligingsbedrijf zoals locksecure.nl (Utrecht) heeft de juiste materialen en kwaliteit die nodig is om je sleutels te vervangen. In slechts een paar minuten kan een beveiligingsbedrijf het slot omzetten en hierdoor de veiligheid van je huis vergroten. Huiseigenaren hoeven niet langer bang te zijn dat potentiele criminelen toegang hebben tot hun huis.

Reparatie van kapotte sloten:

Sommige sloten kunnen moeilijk te openen zijn of werken niet meer naar behoren. Kapotte of beschadigde sloten zijn een inbreuk op de veiligheid van je huis. Een gecertificeerd beveiligingsbedrijf zal alle sloten van het huis controleren en ervoor zorgen dat alle sloten naar behoren werken. Sloten die niet meer goed werken zullen gelijk gerepareerd of vervangen worden.

Vervanging van beslag:

Veel nieuwe huiseigenaren willen dat hun huis er fris en schoon uitziet. Deurklinken kunnen beschadigd en bekrast worden na verloop van tijd. Deurbeslag kan er ouderwets uit gaan zien. Een beveiligingsbedrijf kan dit makkelijk het oude deurbeslag vervangen, met minimale schade tijdens het vervangen zodat het nieuwe deurbeslag goed werkt.

Sleutels bijmaken:

Nadat alle sloten zijn gecontroleerd, gerepareerd, vervangen en de sleutels zijn vervangen kan een beveiligingsbedrijf extra sleutels alten bijmaken met precisie en vakmanschap. De extra sleutels zijn voor familie en vrienden die toegang tot je huis nodig hebben.

Mocht je een professionele slotenmaker willen contacteren dan kunt u terecht bij Michael Schapkul, een betrouwbare slotenmaker in Utrecht bij http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht die al enige tijd vakmanschap uit in beveiliging en het leveren van hoogwaardige diensten aan particulieren en bedrijven.

Comments are closed.