Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De sloopauto

Is uw auto vrijwel helemaal op en zijn de kosten hoger als de waarde van de auto nog is. Wanneer dit het geval is, is het de hoogste tijd om uw sloopauto te verkopen. Uw auto inruilen heeft vrijwel geen zin meer. U staat eigenlijk voor de keuze om uw sloopauto te verkopen of weg te geven. U wilt natuurlijk de hoogste prijs voor uw auto ontvangen.

Een sloopauto verkopen zonder kenteken papieren?

Wanneer u een sloopauto zonder kenteken wilt verkopen is dat geen probleem. U hoeft niet eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Door middel van een sloopverklaring kunnen wij de auto gewoon vrijgeven en uit het RDW register halen. Op deze manier is uw wegenbelasting stopgezet en met de meldcode van de vrijgeving kunt uw verzekering verder laten gaan of beƫindigen.

Een sloopauto verkopen dat geen APK heeft?

Ook dit is geen enkel probleem. Een sloopauto voor uw deur waarvan de APK is verlopen, kan een enorme boete opleveren. U wilt hier daarom zo snel mogelijk vanaf. Vaak wordt de auto gratis opgehaald en wordt er ook voor een sloopauto zonder APK een vergoeding gegeven.

Een defecte sloopauto verkopen?

Wanneer u een defecte auto heeft en u deze wilt verkopen is dat voor autosloopbedrijven vaak geen probleem. Er wordt vaak gezocht voor een passende oplossing en uw auto wordt zo snel mogelijk opgehaald.

Bent u opzoek naar een autosloperij dat u helpt bij een fatsoenlijke prijs voor uw auto? Een sloperij dat het vak beheerst? Sloopauto Roosendaal helpt u hier graag bij. Onze vakmensen zullen met hun vakmanschap voor het vak een passend bedrag geven.

Comments are closed.