Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De samsung galay s5 en de fit gear

De nieuwe telefoon van een van de grootste smartphone fabrikant: de nieuwe Galaxy S5. Deze nieuwe telefoon van Samsung heeft vele verbeteringen zoals de camera, het beeldkwaliteit en de accu duur. Aan de buitenkant zijn er niet zoveel veranderingen te zien. Wel is de telefoon naast zwart, wit en blauw nu ook in het bruin te koop. Naast al deze verbeteringen is er nog een grote verassing, de Samsung Gear Fit.

Fit worden met Samsung

Samsung komt met een fitnessarmband genaamd de Gear Fit, hiermee neemt Samsung grote stappen in het digitale fitness. Met deze nieuwe armband komt de Samsung met een totaal nieuw idee.

Deze Gear Fit armband kan namelijk erg veel, het meet je hartslag, het houdt je slaap bij, telt je stappen en beschikt over smartwatch-functionaliteiten. De armband heeft een gebogen scherm waar notificaties op kunnen worden gelezen. Ook kan je hiermee je muziekspeler van je smartphone mee worden bediend. Al je gegevens worden verzameld in de S Health applicatie. De Gear Fit is alleen geschikt voor Samsung telefoons. De armband heeft een richtprijs van 199 dollar is vooral bedoeld om mensen een Galaxy telefoon te laten kopen.

Waarom de gear fit?

Samsung doet het overtuigend goed op de smartphone markt met hun Galaxy serie, maar toch zijn ze bang dat steeds meer mensen overgaan naar de goedkopere smartphones. Dit proberen ze met de Gear Fit te voorkomen en hiermee kun klantenkring te vergroten. Zodat ze toch de grootste kunnen blijven.

Een samsung Galaxy s5 abonnement

Voor wie een samsung galaxy s5 met abonnement wilt kopen moet nog eventjes wachten. In april 2014 komt deze telefoon namelijk uit in Nederland. Tot die tijd zullen we nog even geduld moeten houden.

 

Comments are closed.