Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De opmars van de e-sigaret

Na de uitvinding van de e-sigaret stappen langzaam maar zeker steeds meer mensen over van de traditionele sigaret naar de e-sigaret. Het apparaat werd in China uitgevonden, zodat mensen op een veilige en relatief gezonde manier van hun nicotine/rook verslaving af kunnen komen. Veel mensen stappen heden ten dage over op de elektrische sigaret. Het is een stuk minder ongezond dan een conventionele sigaret. Op de website van www.esigaretervaring.nl kun je kwalitatieve e-sigaretten vinden. Een e-sigaret is een inhalator die voorzien is van een verdamper en een vulling.

Hoe werkt een e-sigaret?

Er zijn de afgelopen jaren diverse soorten e-sigaretten op de markt verschenen. In feite hebben ze allemaal een batterij, tank of cartridge, verstuiver en vloeistof. Steeds meer producenten integreren de verstuiver in de cartridge. De cartridge is niet veel groter dan de filter van de traditionele sigaret. De cartridge is weer verbonden met de batterij. De batterij van de elektrische sigaret zet de verstuiver aan het werk wanneer je een hijs neemt van de elektrische sigaret. De verstuiver zorgt er voor dat de nicotine die in de cartridge of tank zit verdampt, zodat de gebruiker van de elektrische sigaret de damp met de nicotine kan inhaleren. Dit ziet er overigens hetzelfde uit als een traditionele sigaret, maar de damp van de elektrische sigaret heeft geen onaangename geur, die in je kleren kan trekken. Het grote voordeel is dat je omstanders er niet mee stoort wanneer je rookt met de e-sigaret.

Het roken van sigaretten kan duur zijn. Wanneer je als tabaksroker overstapt naar de e-sigaret ben je veel goedkoper uit. Uit simpele rekenvoorbeelden blijkt dat je al veel geld kunt besparen wanneer je overstapt naar de e-sigaret. Als je over wilt stappen naar de e-sigaret is het wel raadzaam om de verschillende e-sigaretten met elkaar te vergelijken. De kwaliteit van de aangeboden e-sigaretten kan sterk van elkaar verschillen. Het lezen van ervaringen kan helpen om de juiste e-sigaret te kopen.

Comments are closed.