Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De oorsprong van de Waterman pen

Bent u op zoek naar een Waterman pen? En wilt u de pen personaliseren door de pen te laten graveren? Bij Exclusieve Pennen bent u aan het juiste adres voor Waterman pen graveren. Deze gegraveerde pen heeft de uitstraling zoals u van een luxe pen verwacht: stijlvol, tijdloos en zakelijk.

Oorsprong van de Waterman pen

Waterman staat bekend als de op een na grootste vulpennenfabrikant van de hele wereld. Het bedrijf is in 1883 opgericht door Lewis Waterman (20 november 1837 – 1 mei 1901). Het maakte de eerste praktisch bruikbare vulpen. Waterman is een van de weinige oorspronkelijke pennenbedrijven die vandaag de dag nog bestaat. De fabriek in Saint-Herblain (in de buurt van Nantes) bestaat sinds 1967 en produceert ongeveer 5 miljoen vulpennen per jaar.

Voordelen Waterman pen

  • Een clipdop waarmee u de pen met een veiligheidsclip kunt bevestigen aan bijvoorbeeld een borstzak
  • De pennen zijn lekbestendig
  • Inktpatronen zijn hervulbaar, voorheen met glazen inktpatronen, tegenwoordig worden hier kunststof inktpatronen voor gebruikt

Waar Waterman pen kopen

U kunt de Waterman pen in verschillende winkels en webshops kopen. Een van de bekendste is www.exclusieve-pennen.nl. Deze webshop biedt bedrijven en particulieren voordelige kwaliteitspennen die binnen een dag in geschenkverpakking worden geleverd. En daarnaast betaalt u geen verzendkosten! De pen graveren is ook mogelijk voor slechts € 7,50. Exclusieve Pennen is het bedrijf wanneer u op zoek bent naar een gegraveerde Waterman pen.

Comments are closed.