Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De kilometerregistratie voor meer inzicht

Een bedrijf met bedrijfswagens heeft nog iets meer beveiliging en overzicht nodig. Het kan gebeuren dat bedrijfswagens gestolen of vernield worden of dat personeel misbruikt maakt van het feit dat ze onder werktijd niet aanwezig zijn op kantoor. Gelukkig zijn er manieren om te zorgen voor overzicht en beveiliging met de kilometerregistratie van TraQz.

Kilometerregistratie

TraQ heeft verschillende producten die zorgen voor inzicht in de ritten die er zijn gemaakt. Niet alleen het aantal kilometers die er zijn gereden worden in beeld gebracht, ook waar de auto is geweest en hoe lang er over de route is gedaan. Er zijn zelfs producten die de mogelijkheid hebben om te laten zien waar de auto zich op dit moment begint. Deze dingen worden met name mogelijk door een GPS tracker. U kunt deze registratie niet alleen gebruiken als overzicht in de ritten, maar ook als urenregistratie. Andere voordelen zijn dat er ook duidelijk is of er al dan niet zuinig wordt gereden en of hier nog verbeteringen in nodig zijn. Deze systemen zijn ook mogelijk als u honderden wagens in uw bezit heeft.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de kilometerregistratie? Ga dan naar de website. Hier kunt u alles lezen over de producten. Daarnaast vindt u hier ook de contactgegevens om vragen te stellen of een afspraak te maken.

 

Comments are closed.