Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De jeugd weer terug in je gezicht

Rimpels die inmiddels meer op groeven dan op lijntjes beginnen te lijken: je zit er natuurlijk niet op te wachten. Uiteindelijk krijg je er allemaal mee te maken, al zal de een wel meer rimpels kunnen krijgen dan een ander, dat hangt natuurlijk ook met een aantal zaken samen. Voor de ene persoon is het bovendien minder storend dan voor een ander, die zich er misschien wel erg onzeker over maakt. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede behandelingen mogelijk waarmee diverse probleemgebieden kunnen worden aangepakt. We zullen twee van deze behandelingen bespreken.

Een van de meest voorkomende ingrepen die niet aan het gezicht gebeuren, is een behandeling hals en decollet├ę. Deze huid is erg kwetsbaar en daarom erg gevoelig op rimpelontwikkeling. Deze rimpels ontstaan doordat de huid hier dun is, maar alsnog wel veel wordt blootgesteld aan de zon en de buitenlucht wanneer men bijvoorbeeld een open hals draagt. Zaken zoals roken, alcoholgebruik en overmatig zonnen helpen er bovendien niet aan mee om rimpels te voorkomen in dit gebied. Gelukkig kunnen deze rimpels heel goed worden behandeld met fillers. Deze fillers vullen letterlijk de rimpels uit en zorgen weer voor een gladdere huid en een mooier uiterlijk.

Een andere behandeling met fillers die vaak wordt uitgevoerd, is een behandeling voor vollere lippen. In tegenstelling tot de vorige behandeling, wordt deze behandeling vaak bij jonge mensen uitgevoerd wanneer zij de wens hebben om volle of vollere lippen te krijgen. Een van de grootste mythes rond deze ingrepen is het welbekende verhaal van botox lippen. Om dit broodje aap voor eens en altijd in de prullenbak te mieteren: dat kan echt niet. Botox is namelijk een spierverslapper en daarom zou het gewoonweg gevaarlijk zijn om botox te injecteren in de mond en de gebieden rondom de mond. Maar gelukkig zijn fillers dus wel een goede optie voor het opvullen van de lippen.

Comments are closed.