Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De ideale kast

Mijn vrouw heeft in januari onze hele huis onder handen genomen gezien het feit dat zij wat vernieuwing in de interieur van ons huis wilde hebben. Zo heeft zij een aantal kasten op maat laten maken bij een specialist die zij op iedere kamer heeft neergezet om zo optimaal ruimte te benutten. Zo dient de kast in onze woonkamer als televisiekast, kast met alle borden en servies en daarnaast ook nog eens als boekenkast. Ideaal natuurlijk omdat je op deze manier extra ruimte creëert in de rest van het huis.

Mijn vrouw is een binnenshuis architect dus het inrichten van het huis kan je gerust aan haar overlaten. Om het huis maak ik mij dan ook nooit zorgen gezien het feit dat dit altijd op een goede manier gebeurd. Mijn vrouw is heel erg precies in het onderhouden van het huis, en volgt alle trends op de voet. Elk kwartaal lijkt er dan ook een verandering te komen in de stijl van ons huis, maar altijd is het wel op een zeer leuke manier. Je kunt echt zien dat mijn vrouw er verstand van heeft, en voor mij lijkt het elke kwartaal alsof ik een nieuw huis binnenkom.

Wil jij meer weten over de specialist die kasten op maat maakt? Bekijk dan eens de website van de specialist. De specialist heeft ook onze kasten op maat gemaakt en hier zijn wij dan ook zeer tevreden mee!

Comments are closed.