Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De houten vloer van uw woning laten schuren

Heeft u een houten vloer in uw woning liggen en wilt u deze houten vloer laten schuren door een professional? Het schuren van een houten vloer doet u namelijk niet zomaar. Hiervoor bent u bij Maerssens Vloerenhuys helemaal aan het juiste adres. Deze medewerkers nemen deze werkzaamheden graag voor u uit handen. 

Vloeren

Maerssens Vloerenhuys is de specialist als het gaat om vloeren. Naast dat zij een houten vloer voor u kunnen schuren kunt u hier ook terecht om een nieuwe vloer aan te schaffen en deze ook te laten leggen. Bij dit bedrijf heeft u keuze uit een ruim assortiment. Daarnaast kunnen zij ook een trap of een houten vloer volledig voor u renoveren.

Meer weten

Wilt u graag meer weten over Maerssens Vloerenhuys en bent u benieuwd naar alle diensten en producten die zij aanbieden? Neem dan snel een kijkje op de website van het bedrijf. Om naar de website te gaan klikt u hier. Hier kunt u op uw gemak bekijken wat zij voor u zouden kunnen betekenen. Op de website heeft u ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Bovendien kunt u op de website ook enkele voorbeelden bekijken van de werkzaamheden die zij uitvoeren.

 

 

 

Comments are closed.