Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De Honda XL700V

Het  hart van de Honda XL700V  is een gladde hoge toerentallen draaiende 680 cc injectiemotor V -twin motor . Het levert indrukwekkende  acceleratie en een sterke , koppel gevulde prestaties , met name in zijn brede mid range .

De Honda PGM – FI- systeem helpt leveren een hoge brandstofverbruik ; responsieve gashendel en een lage uitstoot van uitlaatgassen .

Snellere prestaties van de motor wordt geëvenaard door verzekerde behandeling en comfortabele ergonomie . Een natuurlijke zitpositie en betrouwbaar Pro – Link achterwielophanging verhogen de veelzijdigheid van de fiets voor woon-werkverkeer en het stadsvervoer , evenals avonturen buiten de gebaande paden .

Een lange reis voorwielophanging systeem , brede banden en sterke , responsieve C – ABS-remmen toe te voegen aan het gevoel van controle en zorgen voor een soepele , zelfverzekerde remmen in alle omstandigheden .

Glad en stijlvol , evenals robuust duurzaam , het XL700V Transalp is een echte allrounder . De uitstekende comfort en eenvoudige bediening inspireren vertrouwen voor elke rijder , terwijl een lage gebruikskosten en betrouwbaarheid is het een uitstekend lange – termijn en lange afstand partner .

Ook benieuwd waar deze super motor te verkrijgen is in Nederland? Ga dan eens naar de website van van veen Motoren.

 

Comments are closed.