Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De gevaren van stralingen

Tegenwoordig leven we ongemerkt tussen en met veel straling om ons geen in het dagelijks leven. Er zijn vele vormen van stralingen. Zo zijn er natuurlijke stralingen zoals zonlicht en bliksem. Daarnaast zijn er ook veel kunstmatige stralingen bijgekomen de laatste jaren. Stralingen die ongemerkt gevaarlijk zijn voor onze gezondheid. Het bekendste voorbeeld is de straling tussen mobiele telefoons. Zendmasten sturen constant stralingen om zender en ontvanger met elkaar te verbinden.

Elektromagnetische golven

Mobiele apparaten hebben tegenwoordig constant verbinding met elkaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan de zender en de ontvanger met elkaar in verbinding. De mensen willen dit ook als je kijkt naar het huidige straatbeeld. Mensen zijn volledige gefocust op hun mobiele apparaten door Facebook en Whatsapp. De verbindingen komen tot stand door elektromagnetische golven. Daarnaast zijn er nog veel meer stralingsbronnen die altijd aanwezig zijn. De term elektrosmog wordt hier ook wel voor gebruikt.

Draadloos internetten

Een veelvoorkomende straling die we even willen toelichten is draadloos internet. Bijna ieder huishouden heeft draadloos internet. Dat klinkt geweldig en is gemakkelijk, maar hierdoor krijgt u ongevraagd stralingen binnen die voor de buren bestemd zijn. Dit voorbeeld pakken we er even uit om het zo praktisch te maken voor u als lezer.

Wat kunnen we er tegen doen?

Tegenwoordig kan iedere consument zichzelf beschermen tegen negatieve stralingen door de producten van Floww. Floww Health Technology heeft een product ontwikkeld die negatieve stralingen omzet in een Floww Veld. Dit zijn biologische stralingen die ieder mens en dier bij zich draagt en dus niet schadelijk zijn.

Meer weten over dit onderwerp en producten van Floww? Kijk dan even op floww.com/nl

Comments are closed.