Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De filler en botox

Er is een punt in je leven dat je als vrouw denkt om een cosmetische behandeling met injecties te ondergaan. Je vindt dat je er te oud uit ziet en men schat je ook ouder dan je bent en hierdoor wordt je onzeker in je doen en laten. Dan kan je een botox behandeling ondergaan of een filler behandeling dat ligt eraan wat je gaat laten behandelen.

Zo heb je bijvoorbeeld een behandeling met hyaluronzuur en dat is een filler die wordt gebruikt om volume terug te brengen in het gezicht en rimpels te laten verdwijnen rondom de mond. Zo worden filler voor nog meer andere behandelingen gebruikt en vooral de behandelingen die rondom de mond plaats vinden. De reden hierachter is dat het niet verstandig is om dat met botox te doen.

Botox is namelijk een spierverslapper en zorgt er dus voor dat jij voor enkele maanden die spieren niet kan gebruiken. Hetgeen zou betekenen dat als jij botox in je lippen gespoten kreeg dat jij voor enkele maanden je lippen slecht kan gebruiken wat het praten, eten, drinken enzovoorts lastig zou maken. Dit geldt ook voor enkele spieren in het voorhoofd en daarom wordt er voor de behandeling voor de rimpels bij het voorhoofd een combinatie gebruikt tussen botox en fillers.

In het algemeen kan je het een rimpelbehandeling met injectables oftewel injecties noemen. De rimpels worden namelijk door middel van een injectie ingespoten. Vaak duurt zo een behandeling niet lang en na de behandeling kan je alles nog doen. Je kunt gewoon je dag voortzetten zonder ergens last van te hebben. Wat betreft het resultaat is deze bij beide soorten behandelingen het beste zichtbaar na een paar dagen. De huid heeft namelijk enkele dagen nodig om te herstellen en zich aan te passen aan wat er in de huid is ingespoten. Ook dit geldt voor beide soorten behandelingen. Nog een laatste verschil is dat het resultaat met botox langer aanhoudt dan met fillers tenzij er gebruik wordt gemaakt van een permanente filler.

Comments are closed.