Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De echte wijnkenners

Afgelopen jaar zijn mijn vrouw en ik in de zomer op vakantie geweest naar Frankrijk. Mijn vrouw heeft altijd al een enorme interesse gehad op gebied van wijnen. Frankrijk is dan ook echt een land waar je op het goede adres bent, als je meer over wijnen wilt weten. Mijn vrouw is niet bepaald een expert, maar een wijntje voor de gezelligheid zoals tijdens een etentje of een feestje vond ze altijd wel heel erg leuk. Totdat ze met een aantal andere vakantiegangers naar een wijnproeverij ging. Dit heeft haar interesse in wijnen heel erg verbreedt.

In aanraking met echte wijnkenners

Op de wijnproeverij kwam mijn vrouw in aanraking met de echte wijnkenners. De wijnproeverij hadden wijnrekken die totaal naar de smaak van mijn vrouw waren. Ze besloot er één te kopen en deze mee te nemen naar Nederland. Dit was echter niet heel erg slim van mijn vrouw, aangezien het nog een hele klus is om een wijnrek mee te nemen.

Naast dat mijn vrouw voor de wijnrek heeft betaald, moest ze vervolgens ook nog eens de kosten voor de transport betalen van de wijnrek. Uiteindelijk hebben we besloten om de wijnrek terug te brengen, en eenmaal thuis hebben wij een wijnrekken webshop gevonden die wijnrekken tegen een betaalbare prijs bij ons thuis aflevert. Ideaal voor mensen die een wijnrek willen kopen.

Comments are closed.