Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De carnavalskostuums: wat viel op?

Afgelopen maand was het weer zo ver. Carnaval was weer aangebroken en mensen stonden weer te dansen en springen op de straten. In veel steden waren optochten en liep iedereen verkleed. De verkleedpartijtjes worden steeds spectaculairder viel mij dit jaar op. Vroeger beperkte de outfits zich nog tot batman, coybow of indiaan en natuurlijk niet te vergeten de politieman.

De huidige pakken worden steeds gekker en zitten bijzonder in elkaar. Veel vrienden kiezen voor een duo outfit om gezamenlijk een mooi thema te hebben. Naast deze duo outfits zien we ook een sterke toename (vooral bij vrouwen) in de wat schaarser geklede outfits. De zo genoemden ‘sexy carnavalsoutfits’.

Zo zagen we veel sexy verpleegsters, dienstmeisjes, de bunny en last but not least de pitpoes in een schaars geklede formule 1 outfit. Nu is carnaval gelukkig toch altijd al een periode waarin er een hoop gefeest wordt tussen de verschillende geslachten en de mannen hebben ook zeker niet geklaagd.

Dergelijke outfits hangen echter meestal niet in de fysieke winkel en worden voornamelijk online gekocht bij de erotische webwinkels. Hier is de keuze vaak wat groter en met goede pasmodellen krijg je ook al direct een goede indruk hoe dit er in werkelijkheid uit zal zien. Niet goed? Dan kun je het altijd nog ruilen, want dat is tegenwoordig met online winkels geen probleem meer. Als je volgend jaar ook eens een sexy outfit wilt kopen kun je eens een kijkje nemen op een van deze online winkels. Een van deze winkels is bijvoorbeeld valdi.nl.

Comments are closed.